Contact

Heb je een vraag of wil je gebruik maken van onze dienstverlening?

Laat een bericht achter

Contact opnemen Proverpakken & ontwikkelen

Proverpakken & ontwikkelen

Adres Schagen
Witte Paal 122
1742 NW Schagen

BTW: ‎NL808319061B01
KvK: 37087652

Postadres
Postbus 321
1740 AH Schagen

Contact
Telefoon 0224-272388
E-mail info@pro-verpakken.nl

Wij zijn een Social Enterprise

Proverpakken & ontwikkelen is een duurzaam verpakkingsbedrijf, maar dan net even anders. Vanzelfsprekend staat klanttevredenheid bij ons met stip op één. Dat doel bereiken we al jaren met een hoog kwaliteitsniveau. Daarnaast vinden we ook dat elk mens een kans op een echte baan verdient. Iedereen die graag bij ons wil werken, geven we daarom de mogelijkheid om een professional te worden. Proverpakken & ontwikkelen draagt dan ook met trots het label ‘social enterprise’, ofwel: sociale onderneming.

Onderdeel van Probedrijven

Proverpakken & ontwikkelen is onderdeel van Probedrijven. Dit is een samenwerkingsverband van zelfstandig opererende ondernemingen die werken volgens hetzelfde principe: mensen laten uitgroeien tot een vakman of vakvrouw. We kijken naar wat iemand kan en geven hem of haar passend werk. Met aanbod van vakopleidingen en continue coaching zorgen we ervoor dat onze mensen zich verder bekwamen in hun vak.

De financiële winst die Proverpakken & ontwikkelen maakt, is natuurlijk belangrijk. Maar de échte winst zit voor ons in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Laat een bericht achter

Bedankt! Je bericht is ontvangen, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets foutgegaan tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.