Detacheren & werken op locatie

Streven naar een duurzame werkplek

Wij nemen u alle zorg uit handen

Wij komen naar u toe

Pro Verpakken & Ontwikkelen streeft naar een duurzame werkplek voor haar mensen. Zowel intern als extern. Bij ons krijgen mensen de tijd, ruimte en begeleiding om te leren wát ze moeten doen en hoe ze dat moeten doen.

Wij komen naar u toe

Soms is het niet mogelijk om werk uit te besteden, maar heeft u toch handjes nodig. Maak dan gebruik van onze detacheringsmogelijkheden. Onze jobcoaches weten exact welke medewerkers het meest geschikt zijn voor de werkzaamheden waarop u ze wilt inzetten. Daarnaast zorgen ze voor begeleiding op locatie. Zo nemen we u alle zorg uit handen.

Begeleiding naar reguliere arbeidsplaats

Het liefst begeleiden de jobcoaches van Pro Verpakken & Ontwikkelen werknemers naar een reguliere arbeidsplaats voor onbepaalde tijd. Dat is voor ons de ultieme vorm van een inclusieve samenleving. In zo’n samenleving doet iedereen mee ongeacht geslacht, afkomst of beperking. Dat is  voor ons het nieuwe normaal.

Teamleider aan het woord:

Verpakken Light

Naast een vaste kern medewerkers, werken op deze afdeling stagiaires en deelnemers aan verschillende (kortdurende) werktrajecten. Het kan daarbij gaan om een traject in opdracht van de gemeente of in opdracht van een andere derde partij. 

Bij zo’n traject proberen we antwoord te krijgen op de volgende vragen: 

  • wat kun je? 
  • met welke beperkingen moet eventueel rekening gehouden worden? 
  • welke aanpassingen heb je nodig om te kunnen werken? 

De afdeling heet Verpakken Light omdat er gewerkt wordt ter ondersteuning van de andere verpakkingsafdelingen. Het werk is hierdoor afwisselend en kan daarom goed antwoord bieden op de hiervoor vermelde vragen. 
Behalve aandacht voor de productie is er ook extra aandacht voor de begeleiding van stagiaires en de deelnemers aan de trajecten. De teamleider van deze afdeling beschikt over speciale skills om de eerdergenoemde vragen te kunnen beantwoorden en naar aanleiding hiervan een gedegen advies te formuleren. Daarbij is deze teamleider gecertificeerd docent NT1. 

Meer weten over detachering of jobcoaching

Interessante nieuwsberichten