Magazijn & logistiek

Opslag en voorraadbeheer

Gebruik maken van onze diensten?

Componenten samen voegen tot eindproduct

Bij Proverpakken & ontwikkelen verzorgen wij ook de opslag en voorraadbeheer van uw producten. Tevens kunnen wij uw producten controleren en verzorgen wij de in- en opslag. Daarnaast kunnen wij de verschillende componenten samenvoegen tot een eindproduct.

Opleidingscentrum

Om deze dienst optimaal te kunnen uitvoeren leiden wij onze mensen op en leren wij ze hoe ze kunnen rijden met een heftruck, kunnen werken met een elektrische pallettruck en op een zo efficiënt mogelijke manier kunnen orderpicken.

Teamleider aan het woord:

Om alle afdelingen te voorzien van materiaal, en gereed product van de afdelingen op te halen is een goed werkend magazijn onontbeerlijk.

De materialen voor productie worden door de opdrachtgevers aangeleverd en opgeslagen in het magazijn. Op aanvraag van de teamleider worden de benodigde materialen naar de desbetreffende afdeling gebracht. Ook de middelen die indirect bij de productie nodig zijn worden op aanvraag van de teamleider geleverd. Denk bijvoorbeeld aan baard- en haarnetjes, handschoenen en desinfectans zoals die gebruikt worden bij de afdeling Food.
Als de producten gereed zijn worden ze opgehaald van de afdeling en opgeslagen in het magazijn tot moment van verzending, of totdat ze door de opdrachtgever worden opgehaald.  

Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren beschikt het magazijn over een kleine vrachtwagen, 2 reachtrucks en diverse kleine transporthulpmiddelen.

Afhankelijk van de werkzaamheden beschikt elke medewerker over de juiste diploma’s en/of certificaten. Waar mogelijk worden de medewerkers verder geschoold en/of getraind, zowel intern als bij externe opleiders. 


Contact opnemen

Interessante nieuwsberichten