Monteren medische componenten

Assembleren in onze cleanroom

bijzondere werkzaamheden vragen een speciale behandeling

Assembleren in onze cleanroom

Naast het verpakken en ompakken van levensmiddelen zijn wij gespecialiseerd in het assembleren van medische componenten. Voorbeelden hiervan zijn naaldsets voor radiologische diagnostiek, bakken voor orgaantransplantatie en petrischaaltjes.

Cleanroom

Het assembleren hiervan gebeurt in onze cleanroom. Deze stof- en kiemarme omgeving is zo ingericht dat besmetting van het product onmogelijk is. Onze medewerkers dragen hier ook speciale kleding en betreden de werkruimte via een luchtsluis.

Teamleider aan het woord:

HSR

HSR staat voor Huishoudelijk Schone Ruimte. Dat betekent dat er extra (hygiene)regels gelden met betrekking tot de productieruimte en de mensen die er werken. Alle artikelen die hier gemaakt worden, zijn bedoeld voor medisch onderzoek en/of medische behandelingen. Al sinds 1990 produceren wij hiervoor o.a. diverse naaldsets, ampullensetjes en loodpotten voor radioactief materiaal. Ook alle onderdelen voor deze loodpotten worden op deze afdeling geassembleerd. Omdat de producten verschillen in complexiteit, zijn er verschillende vaardigheden nodig. Hierdoor kunnen we onze medewerkers een goede mix bieden van diverse werkzaamheden.
De aard van deze producten maakt dat er hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit. Kwaliteit is dan ook belangrijker dan de productiesnelheid. 

Om de kwaliteit te waarborgen worden de medewerkers getraind in o.a. Good Documentation Practice, en wordt gebruik gemaakt van een inzetbaarheidsmatrix. 

Neem contact met ons op

Interessante nieuwsberichten