Progroen & milieu is net even anders

Progroen & milieu is een duurzaam groenbedrijf, maar dan net even anders. Vanzelfsprekend staat klanttevredenheid bij ons met stip op één. Dat doel bereiken we al jaren met een hoog kwaliteitsniveau. Daarnaast vinden we ook dat elk mens een kans op een echte baan verdient. Iedereen die graag bij ons wil werken, geven we daarom de mogelijkheid om groenprofessional te worden. Progroen & milieu draagt dan ook met trots het label ‘social enterprise’, ofwel: sociale onderneming.

Onderdeel van Probedrijven

Progroen & milieu is onderdeel van Probedrijven. Dit is een samenwerkingsverband van zelfstandig opererende ondernemingen die werken volgens hetzelfde principe: mensen laten uitgroeien tot een vakman of vakvrouw. We kijken naar wat iemand kan en geven hem of haar passend werk. Met aanbod van vakopleidingen en continue coaching zorgen we ervoor dat onze mensen zich verder bekwamen in hun vak.
De financiële winst die Progroen & milieu maakt, is natuurlijk belangrijk. Maar de échte winst zit voor ons in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Sociale & duurzame bedrijfsvoering