Werken bij Proverpakken & ontwikkelen?

Het is leuk om te werken bij de Proverpakken & ontwikkelen!

Proverpakken en ontwikkelen is onderdeel van Probedrijven. Probedrijven is een sociale en duurzame onderneming met als doelstelling werk voor iedereen toegankelijk te maken. We bieden de mogelijkheid een vak te leren en werkervaring op te doen binnen de eigen organisatie of gedetacheerd bij een ander bedrijf. Binnen Probedrijven onderscheiden we de divisies Proverpakken & ontwikkelen, Progroen & milieu, Probezorgt en Proschoon.

Vind je het lastig om zelf te solliciteren of om het formulier in te vullen? Vraag dan of iemand je wilt helpen.

Werken bij Proverpakken & ontwikkelen?

Indien je geïnteresseerd bent in één van onze vacatures, kun je via het e-mailadres in de vacaturetekst solliciteren op de website van Probedrijven. Staat je vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie. Ook dit kan via de website van Probedrijven. Na de sluitingsdatum van de vacature, maken wij een eerste selectie uit de sollicitanten.

Bekijk vacatures

Stage of leerplek?

Binnen Probedrijven zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste leerlingen en stagiair(e)s die zich verder willen ontwikkelen bij Probedrijven of één van onze divisies. Binnen Probedrijven zijn er diverse mogelijkheden voor jou. Eén ding kunnen we je garanderen: je gaat in korte tijd veel leren!

Lees meer

Dagje meelopen?

Weet je nog niet zeker of werken bij Proverpakken en ontwikkelen wel wat voor jou is? Kom dan eens een dagje meelopen. Dan kan je zelf ondervinden of werken bij Proverpakken iets voor jou is.

Aanmelden? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met je op. Vind je dit lastig? Vraag dan of iemand je wilt helpen.

Vul het formulier in

De sollicitatieprocedure

Indien je geïnteresseerd bent in één van onze vacatures, kun je via de link in de vacature tekst solliciteren. Een open sollicitatie verzenden kan via de button 'open sollicitatie', of 'open sollicitatie stage of leerwerkplek'. Na de sluitingsdatum van de vacature, maken wij een eerste selectie uit de sollicitanten.

Eerste sollicitatie gesprek

Op basis van deze selectie besluiten wij welke kandidaten wij zullen uitnodigen voor een eerste sollicitatiegesprek. Na dit gesprek bepalen wij welke kandidaten worden uitgenodigd voor een tweede sollicitatiegesprek. De selectieprocedure wordt afgesloten met een arbeidsvoorwaardengesprek, waarin afspraken worden gemaakt over de startdatum en de arbeidsvoorwaarden.

Je ontvang altijd een reactie van ons

Alle kandidaten ontvangen altijd een reactie van ons. Indien wij op dit moment geen passende vacature hebben, maar je gegevens wel onze interesse hebben gewekt, kunnen wij besluiten je sollicitatie in portefeuille te bewaren voor het moment waarop er een passende vacature vrij komt. Mocht dit aan de orde zijn, dan nemen wij contact met je op en vragen wij hiervoor je toestemming. De sollicitatie wordt uiterlijk zes maanden in portefeuille bewaard en daarna om privacy redenen vernietigd.

Dagje meelopen? Vul het formulier in

Bedankt! Je bericht is ontvangen, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets foutgegaan tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Wat kan Pro verpakken & ontwikkelen
‍‍‍voor u betekenen?